baksysha (baksysha) wrote,
baksysha
baksysha

Category:

Как вкусно приготовить молодые кабачки на зиму

  •  
Кулинария / консервация / вишни
  •  
Как вкусно закрыть ВИШНИ на зиму...
  •  
Самый лучший рецепт закрутки ВИШЕН на зиму
  •  
ВИДЕО РЕЦЕПТ:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Все нюансы в этом видео:
 
  •  
Кстати: обалденная икра из кабачков! Лучший рецепт кабачковой икры на зиму здесь - https://youtu.be/f91XclV5ECA
*************
Как из ВИШЕН удалять косточки ЗОЛОТЫЕ ЯЙЦА в луковой шелухе Как солить ПОМИДОРЫ в БАНКЕ Яйца красим в обычной СВЁКЛЕ МОРОЖЕНОЕ сливочный ПЛОМБИР Как красить ЯЙЦА в чае КАРКАДЕ
***********
How to make awesome ZUCCHINI like MUSHROOMS for the winter - a very simple recipe
According to this recipe, everything is done quickly and simply, and the zucchini turns out very tasty, similar to mushrooms in taste.
Such young zucchini will suit any side dish!
You can store this preparation for the winter from zucchini at room temperature.
Ingredients (see photo #1):
* zucchini - 2 kg (7-8 pcs)
* garlic-50 grams (1 head)
* rock salt without additives-50 grams (2 tbsp. l. with a small slide)
* ground black pepper - 10 grams (1 tbsp. l.)
* ground coriander - 3 g (1 tsp.)
* sugar-125 grams (5 tbsp. l. with a small slide)
* table vinegar 9% - 125 ml
* parsley - 50 grams (1 bunch)
* dill - 50 grams (1 bunch)
The output is 4 cans with a capacity of 1/2 liter.
Cooking time: marinating-1 hour, sterilization-15 minutes.
All the nuances of cooking delicious zucchini are shown in detail in this video

Оригинал записи и комментарии на LiveInternet.ru

Subscribe

promo baksysha december 23, 2017 13:26 26
Buy for 20 tokens
Горно-туристический центр "Газпром" открыл после реконструкции новую трассу на территории старейшего в Сочи горнолыжного курорта "Альпика Сервис". В полном объеме новый комплекс заработает в 2018 году, туристам будет доступно более 7 км спусков, сообщил в пятницу…
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 0 comments